saye pelajar UTM...

assalamualaikum...entry kali nk cite pasal yg aku ni pelajar/ mahasiswa Universiti Teknologi Malaysia...hehehe..
sape2 nk join ni..bole klik sini yek...


orait..first of all..aku nk cite bout UTM ni ade 2 kampus..
kampus induk terletak di Skudai, Johor..then lagi 1 kat Kuala Lumpur.Jalan Semarak...
tapi..aku belajar kat kampus induk...
sebab kat sini semua program Degree/master...

okeh...aku study course SPH...
SARJANA MUDA TEKNOLOGI SERTA PENDIDIKAN KEMAHIRAN HIDUP..
under Fakulti Pendidikan..
aku mula belaja kt sini Jnn 2009 dan dijangka tamat pada Jun 2013..
so, sekarang ni aku dah tahun 2...
senior sikit la...hehe.,


ni clasmate mase kls kayu...ha.. kami dalam kos kemahiran hidup,,
serba serbi  belajar tau..masak,jahit, kimpal, kayu...


ha,,,ni bukan iron chef yek..ni kami semasa semester 1..
masak memasak tu lah kerja kami...sem 4 ni kami masak memasak lagi..hoho..
in charge dalam wedding lg tau!!..


ha..time ni aku join contest choral speaking under kolej...
dpt no 2..okla...sonok..sbb dapat duit..hehe

the most sweet moment..aku terjatuh cinta??
memula benci kot ngn budak tuu....lelame..ha..amek kau....
tp malu la nk publish gmbr kt cni..hehehe...
ade jodoh, ade la kn...kita cume merancang...

sekian..



5 comments:

chacha said...

aumcakkkk!!
haluuuu~~
salam perkenalan dari chacha pelajar UUM... :)

hantu GiGi said...

salam perkenalan hantu gigi dari UIA!!!aummmm!

ShafiqIzwan said...

UTMKL in da house! hehe.

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

.vna erman. said...

hye...nice blog
feel free to follow my blog

http://www.vnazone.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...