Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

assalamualaikum semua...
okeh..hari ni...saye nk  join segmen suai kenal bersama abg ben...

BEN ASHAARI

nk start ni...aku nk komen sikit2 n simple2 jek okeh...
ape tu WWW.1TUBE.MY
aku pon baru first time kot denga mende alah...pastu...aku duk godek2 la benda ni..
so, berdasarkan ape yg aku tahu la kan...web ni lebih kurang macam youtube eh??
eh2..sory la kalo tesilap...=)
bagusla web from Malaysia ni dah dibangunkan...
comey kot..suke3...pape pon..aku baru je nk explore bnda ni...
kite bole search mcm2 kt web ni...
besh!! tu je la kot yg aku bole komen pasal 1tube ni...
hehehe...

Lagi satu nk ngomen kat segmen ni...DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA..
Okeh...aku nk komen lebih dr 100 patah perkataan..hihi..
aku rase semakin menarik la...sebabnya...sejak join blogging...around 2 bulan lebih la mcm tu...
aku dapt mcm2 dari blog ni...
contoh yg aku rase paling menarik la kan, join contest2...
mcm2 contest ade la..yg the latest one..hadiah yg ditawarkan sgt la lumayan...
iPhone!!!..woo...mahal tu...
selain tu...bloging kat Malaysia bukan setakat org2 muda2 je yg join...semua peringkat umur bole join..
kat blog ni kita boleh tulis ape je yg kite nk..as long as benda tu x menyalahi undang2...
seronok kn??
lg2 kalau ape yg kita tulis tu dapat penghargaan dpd pembaca ( blogger ) lain...
next...ceh..da mcm wat karangan SPM weh...
hik3...blogging kat Malaysia ni sgt la menarik sebab...boleh bekenalan di alam maya...
sampai boleh wat gathering...dpd kenal kat alam maya je...tup2 boleh jumpe dalam gathering cm semalam kan...seronoknye...x dpt join la...sonok2...
ok..melalui group sahabat blogger ( facebook ), kat situ..aku gk ramai jugak la blogger2 baru..
waaa....bagusla...bole blaja dpd senior2 blogger cmne nk up kn traffic, dll...
aku pon ape kurangnya...still bertatih2 lg dalam blog ni...
tp, x kisahla...walaupon followers aku x la seramai blogger senoir tu..tp..aku puas...
sebabnya..aku boleh tulis pape je kat page aku sendiri..xde spae nk mrh kn...
heee...thanx to abg ben...knp?
sebab..sejak join segmen2 kt blog abg ben..knln semakin betambah...
haih....terima kasih lg skali la ekh...
semoga blogger di Malaysia akn trus sukses yerk!!!


8 comments:

Lulu caldina said...

salam kenal..ngee

aima in luv said...

wahh,, bagus2.. idea yg bernas..
salam perkenalan

...love cokelatcake... said...

lulu : slm perkenalan juga...

aima : hye..thanx...=)

cik pulau said...

salam kenal-kenalan..

suka yang part karangan kurang dari 100 tu... hehe..^^

{ finieViolet} said...

hi dear! slm ukhwah dari member blogger Kelab Blogger Ben Ashaari..follow u!

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

oh abg ben~ haha..

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA

Clara said...

singgah sni..

http://cerytara.blogspot.com/

=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...